Mo, Joost, Angela, Silke, Max en Sam zijn heel gewone kleuters, kinderen, pubers.
Ze groeien op, halen kattenkwaad uit, spelen, vallen, leren en ontdekken.
Maar wat is er aan de hand met Silke, Sam, MO, Joost, Angela en Max?
Is het autisme? Is het ADHD? Is het gewoon lastig (puber)gedag?
Wat is er aan de hand? Wat kan ík er zelf aan doen?
Op woensdagmiddag 12 september 2018 wordt het 1ste exemplaar van het boekje “Er lijkt niets met ons aan de hand, maar dat is niet zo…Ons hoofd moet heel hard werken….“ overhandigd aan Eline Kanters. (Illustrator en zelf ervaringsdeskundige NAH)
Te vaak komen we tegen dat er kinderen en jongeren met bepaald gedrag, zoals prikkelgevoelig, druk zijn, heel vaak erg vermoeid, moeite hebben met concentreren…pas via een lange zoektocht bij specialistische hersenletselzorg/begeleiding terecht komen.
De gevolgen van hersenletsel komen vaak tot uiting in een periode waarin er voor een kind veel verandert, zeker bij kinderen & jongeren.
Tijdens de bijeenkomst maak je kennis met Mo, Silke, Joost, Angela, Max en Sam: Onze hoofdrolspelers in het boekje: “Er lijkt niets met ons aan de hand, maar dat is niet zo…Ons hoofd moet heel hard werken….”.
Gewone kinderen die voor het eerst naar school gaan, een diploma halen, naar de brugklas gaan. Die soms lastig zijn, moeilijk doen en niet willen.
We leggen uit en geven tips om je te laten zien dat deze kinderen en jongeren héél graag willen maar vanwege de gevolgen van hun hersenletsel niet kunnen zoals ze willen.
De bijeenkomst is gratis en aanmelden (klik hier) is verplicht vanwege het programma, catering en de ruimte die we hebben.