Workshop ‘De Moeilijke Groep’


Evenementgegevens


 

Op woensdag 12 oktober 2022 organiseert het team specialisten de workshop ‘De Moeilijke Groep’ met Anton Horeweg!

Door de instructie heen praten, pennen die rondvliegen, leerlingen die brutaal antwoord geven en die continu met elkaar in conflict komen en een leerkracht die de regie kwijtraakt. Hoe ga je als leerkracht om met een moeilijke groep? Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met deze vraag en meer.

Anton Horeweg is uitgenodigd om als spreker zijn inzichten en visie rondom dit thema te delen. Anton Horeweg heeft jarenlange ervaring voor de klas (bijna 40 jaar), is gedragsspecialist en is auteur van vele onderwijsboeken over gedrag en preventief omgaan met gedragsproblemen. Hij is bekend van de onderwijsboeken ‘Handboek Gedrag op school’, ‘Gedragsproblemen in de klas’ en ‘Voorkom lastig gedrag’.

Anton Horeweg zal theoretische verdieping delen over hoe lastig gedrag voorkomen kan worden, inzichten bieden in waar het gedrag vandaan kan komen en wat jij als leerkracht (preventief) kan doen in jouw handelen. Want zoals hij ook zegt: “Werken aan gedrag is maatwerk”. Hierbij zal hij gebruik maken van zeer praktische situaties. Je kan er gegarandeerd de volgende dag mee aan de slag in de klas!

We nodigen jullie van harte uit voor deze inspirerende workshop!

Er geldt een maximum aantal plekken, dus we raden aan om je tijdig aan te melden. Vol = vol.
Toevoeging: Het maximum aantal plekken is bereikt, bedankt voor jullie aanmeldingen. We hebben er veel zin in! Helaas kun je je niet meer aanmelden voor deze workshop. We hopen je een volgende keer te zien.