Workshop Kleuters met extra ondersteuningsbehoeften


Evenementgegevens


Deze workshop is speciaal voor onderwijsprofessionals die met kleuters werken. Hoe ga je om met de kleuters die extra ondersteuningsbehoeften hebben? GZ-psychologe/Orthopedagoge-Generalist Fieke Wellink zal ons met haar ruime ervaring hierin meenemen!

In deze workshop gaan we kort in op de ontwikkelingsfases van het jonge kind, schoolrijpheid en schoolvoorbereidende vaardigheden. Daarbij zoomen we in op de kleuters met ontwikkelingsproblematiek en hoe meer zicht verkregen kan worden op de onderwijs- en ondersteuningsbehoeften van deze kinderen. Hoe stem je als leerkracht passend af op deze leerlingen? We maken hierbij gebruik van elementen vanuit traumasensitief onderwijs. Samen gaan we actief aan de slag om te komen tot nieuwe inzichten en praktische handelingsalternatieven.

Er is een maximum aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je op tijd in! Vol = vol.


Vanuit de werkwijze voor extra ondersteuning via het POLDerplan organiseert Passend Onderwijs Lelystad Dronten workshops voor leerkrachten, intern begeleiders en directeuren. In de workshop gaan we actief samen aan de slag om te komen tot nieuwe inzichten en het creëren van handelingsalternatieven voor de praktijk van alle dag.

Wil jij je aanmelden voor deze workshop? Meld je aan via onderstaand formulier.
Update: Het maximum aantal plekken is bereikt, aanmelden is niet meer mogelijk.