Workshop TOS & Visualiseren bij instructie


Evenementgegevens


Op dinsdag 17 oktober 2023 organiseert SWV Passend Onderwijs in samenwerking met Kentalis de workshop ‘TOS & Visualiseren bij instructie’

In deze workshop leer je wat er wordt bedoeld met ‘visualiseren’.  Je leert hoe jij beeld kunt inzetten en waarom dit noodzakelijk is voor jouw leerling met TOS. Je oefent de vaardigheid om beeld in te zetten bij een instructie. Het inzetten van visuele middelen maakt dat de leerling met TOS taal beter kan verwerken en begrijpen. In deze training gebruiken we concrete voorbeelden en oefeningen uit zowel jouw dagelijkse praktijk als uit die van de leerling/student met TOS.

Omdat visualiseren voor veel kinderen een meerwaarde heeft, is deze training niet alleen waardevol voor leerkrachten met een TOS leerling in de klas, maar ook waardevol voor alle leerkrachten die meer willen weten over hoe je tijdens de instructie beter kunt visualiseren.

We nodigen jullie van harte uit voor deze inspirerende workshop!


Vanuit de werkwijze voor extra ondersteuning via het POLDerplan organiseert Passend Onderwijs Lelystad Dronten workshops voor leerkrachten, intern begeleiders en directeuren. In de workshop gaan we actief samen aan de slag om te komen tot nieuwe inzichten en het creëren van handelingsalternatieven voor de praktijk van alle dag.

Wil jij je aanmelden voor deze workshop? Het maximum aantal deelnemers van deze workshop is bereikt, aanmelden is niet meer mogelijk.