Even voorstellen! De nieuwe begeleiders binnen POLD


Datum:

Mijn naam is Jorissa van den Dool en ik ben begin februari gestart als begeleider bij POLD. Ik ben 26 jaar en woon sinds een aantal maanden met mijn vriend in Heerenveen. Na mijn studie orthopedagogiek ben ik in regio Twente werkzaam geweest als orthopedagoog/dyslexiebehandelaar. Voor dit werk ben ik op veel verschillende scholen geweest als ambulant dyslexiebehandelaar en was ik veel in contact met leerlingen, ouders en leerkrachten. Nu zal ik vooral aan de andere kant van het onderwijs aan de slag gaan om het onderwijs voor de leerlingen zo passend mogelijk te maken. Ik kijk er naar uit om met iedereen kennis te maken.
Mijn werkdagen zijn maandag tot en met donderdag.


Ik ben Carola Jochems-Plasschaert. Ik ben 37 jaar en moeder van 2 jonge kinderen. In mijn vrije tijd ben ik veel in of naast het handbalveld te vinden. Ik ga vanaf 12 februari aan de slag bij POLD als begeleider passend onderwijs. Ik heb de afgelopen 15 jaar  veel ervaring opgedaan in het basisonderwijs als leerkracht op verschillende scholen. Ik heb het altijd een uitdaging gevonden om ieder kind het passende onderwijs te bieden wat hij of zij nodig heeft en/of een plek te vinden waar dit mogelijk is. Nu ben ik toe aan mijn volgende stap. Ik kijk er erg naar uit om veel nieuwe dingen te leren én  dat ik naast leerlingen en ouders ook scholen kan helpen en begeleiden in het juist te handelen in verschillende situaties.
Ik hoop, naast een fijne samenwerking met de collega’s van POLD, veel van de scholen te mogen leren kennen om de samenwerking verder vorm te mogen geven. Passend onderwijs voor ieder kind!
Mijn werkdagen zijn dinsdag tot en met vrijdag.


Graag wil ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Mende Boers en sinds januari ben ik werkzaam als begeleider bij POLD. Op dit moment heb ik nog geen eigen scholen, dus jullie kunnen mij overal tegenkomen!
In mijn rol als begeleider ondersteun ik scholen en ouders bij het vinden van de best passende plek binnen het onderwijs, met de ondersteuningsbehoefte van de leerling centraal. Ik vind het belangrijk om beschikbaar te zijn, te verbinden en laagdrempelig mee te denken.
Mijn werkdagen zijn maandag en vrijdag.